Mehir’den Karataylı kadınlara ziyaret

Mehir’den Karataylı kadınlara ziyaret

Mehir Vakfı Genel Müdürü Aygül Erdem ve beraberindeki heyet Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni ziyaret ederek, Vakfın çalışmalarını anlattı

Karatay Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar; birlik ve beraberlik oluşturmak üzere toplandıklarına dikkat çekerek, Sivil Toplum Kuruluşları ile yapılacak ortak çalışmalarla çok güzel işler başaracaklarına inandıklarını kaydetti. Avşar; ortak projeler geliştirmek adına bu toplantıların önemli olduğunu belirtti.

İNSAN ODAKLI PROJELER ÜRETİLİYOR

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar; nazik ziyaretleri için Aygül Erdem'e ve beraberindeki heyete teşekkür ederek; Kent Konseyleri'nin ve STK'ların dayanışma halinde olmasının üretilecek çalışmalarda çok önemli olduğunu, bu nedenle Mehir Vakfı'nı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Böyle ziyaretlerin Kurumların birbirlerini tanımaları açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Başkan Avşar, "Kadın Meclisi olarak ayakları yere basan, insan odaklı projeler geliştirmeye gayret ediyoruz. Meclisimizdeki arkadaşlarımızla birlikte bu yönde yapılacak tüm çalışmalarda desteğe hazırız" dedi.

ERDEM: AİLE TOPLUMUN TEMELİDİR

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Mehir Vakfı Genel Müdürü Aygül Erdem ise; vakıf olarak 22 yıldır dil, din, ırk ayrımı yapmadan ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya çalıştıklarını belirtti. Aile kurumunun kutsallığından söz eden Aygül Erdem, Türk Milletini asırlar boyunca bağımsız bir topluluk olarak ayakta tutan en önemli kurumun aile olduğunu belirterek; ailelerin sağlam temeller ve köklü değerler üzerine kurulmalarının önemini vurguladı. Din, dil, ırk fark gözetmeden tüm gençlere evlilik yolunda destek sağladıklarını ifade eden Erdem, Mehir Vakfı olarak önümüzdeki günlerde Bulgaristan'da düğün yapacaklarını söyledi. Toplanan yardımların önemine dikkat çeken Erdem, "Toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi gençlerimizin mutlu bir yuva kurmasına vesile olacaktır. Güçlü aile güçlü toplum ve güçlü Türkiye için herkesi bu kutsal görevde yardıma ve hizmet etmeye davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

resim28.JPG