Mehir Aile Derneği  mazlumların yanında

Mehir Aile Derneği mazlumların yanında

Mehir Aile Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aygül Erdem, Baykara Otel’de düzenlediği basın toplantısında 2017 yılı faaliyetleri ve 2018 yılı projeleri hakkında bilgi verdi.

 Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısında Mehir Aile Derneği tarafından yapılan yardım ve faaliyetler hakkında geniş bilgi verdi. Aygül Erdem yaptığı açıklamada 2017 yılında  İhtiyaç sahibi 83 nişanlı çiftiin düğünleri gerçekleştirdiğini söyleyerek, 82 aileye de  eşya yardımında bulunduklarını dile getirdi.

img_9776.jpg

Yurtdışı faaliyetlerini de anlatan Erdem, “Suriye Halep'te yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 4 bin 973 adet eşya Türk Kızılayı'na teslim edildi. El-Bir Derneğine ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Ev Eşyası ve Giyim eşyası teslim edildi. Ailem Derneği'ne ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Giyim eşyası teslim edildi.  Filistin-Gazze'de yaşayan ihtiyaç sahibi 250 çiftin toplu düğün ve nikah organizasyonu yapıldı” şeklinde konuştu.

Konya ilçelerinde de aktif şekilde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Erdem, “Konya Doğanhisar İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi 25 çiftin toplu nikah ve düğün organizasyonu gerçekleştirdik.

img_9786-001.jpg

Bu çalışmamızın proje ortakları Doğanhisar Kaymakamlığı, Doğanhisar Belediyesi ve Mehir Vakfı'dır. Ilgın İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi 56 çiftin toplu nikah ve düğün organizasyonu da gerçekleştirdik.

2018 yılında faaliyet ve çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" dedi. Servet R. Çolak- Memleket