Medova'nın hedefi Konya'da ilk sıraya yerleşmek

Medova'nın hedefi Konya'da ilk sıraya yerleşmek

MEDOVA Hastanesi Kurucu Ortağı, Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca, Memleket ekibine hastaneyi tanıtarak hedeflerini anlattı.

Memleket gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü M. Mustafa Özdemir, Yazı İşleri Sami Gediz ve Editör M. Ali Elmacı MEDOVA yöneticilerine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.  Berkay Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay, İcra Kurulu Başkanı, Başhekim Dr. Eyüp Çetin, Medova Hastanesi Kurucu Ortağı, Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca'ya ziyarette bulunan Memleket ekibine hastaneyi tanıtan Seyit Karaca, "Hedefimiz Konya'da ilk sıraya yerleşmek" dedi.

medova-(1).jpg

"SADECE KONYA'DAN DEĞİL BÖLGEDEN HASTALARIMIZ VAR"

'Konya'da sağlık alanında büyük bir açığı kapattık" ifadesini kullanan Dr. Seyit Karaca, "Mayıs 2016’da hasta kabulüne başladığımız ve 27.100 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen hastanemiz 3 hasta yatak katı, 2 poliklinik katı, 7 ameliyathanesi, yetişkin ve çocuk acil servisleri ile birlikte  sadece Konya'dan değil tüm bölgeden hasta kabul etmektedir. Misal, Yenidoğan Yoğunbakım servisimiz tam teşekküllü 24 küvöz ve 1 transport küvöz ile hizmet vermekte. Bu teknoloji Konya'da başka hastanelerde yok diyecek kadar az.  24 yenidoğan küvöz, 5 pediatrik, 6 koroner, 5 KVC, 20 yetişkin olmak üzere toplamda 60 yoğun bakım; 2’si king süit, 4’ü junior süit, 63 özel oda ve 21 adet çift kişilik standart oda olmak üzere 111 hasta yatağı ile birlikte toplam 171 yatak kapasitesine sahip olan hastanemizde, 34 branşta poliklinik hizmeti verilmektedir. Ayrıca beslenme, diş ve klinik psikoloji bölümleri de hastalarımızın hizmetine sunduk" diye konuştu.

"İLERİ TEKNOLOJİ İLE FARKLI HİZMET SUNUYORUZ"

"Hasta odaklı hizmet anlayışıyla hizmet vermeyi temel amaç edindik" diyen Karaca, teknolojik donanım olarak kendini kanıtlamış uluslararası firmaların donanımlarına yer verdik. Tüm tetkiklerin yapılabildiği tam donanımlı laboratuvarın yanısıra, tamamı son teknoloji ürünü MR, 128 kesitli tomografi, dijital röntgenler, dijital mamografi, 4 boyutlu ultrasonlar ile donatılmış radyoloji ünitemiz Konya halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasiteye sahip olan hastanemizde kendi alanlarında oldukça donanımlı hekimlerin yanısıra, ileri teknolojiden faydalanarak farklı hizmetler sunmayı hedefleyen bir yapı oluşturduk" şeklinde konuştu. M. Ali Elmacı-Memleket