Medipol'ün dekanı Enderun'da

Medipol'ün dekanı Enderun'da

İstanbul Medipol üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki ŞENGİL ve İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülte Sekreteri Erol AKÇAY, Özel Enderun Liselerini ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Öğrencilere tıp bölümü ile ilgili bilgiler vererek doktor olmanın kutsallığından,  hayat kurtarmaya sebep olmanın verdiği sevinçten ve insanlara hizmet etmenin onurundan söz ederek bu kutsal meslekle ilgili bilgiler verdi. Hastalıkların hızla yayıldığı insan sağlığını tehdit eden onca unsurların çok olduğu günümüz Türkiye’sinde tıp alanında yenilikçi düşünceleri ortaya koyacak, nitelikli doktor yetiştirdiklerini anlatan İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki ŞENGİL öğrencileri bilgi ve tecrübeleriyle motive etti.

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülte Sekreteri Erol AKÇAY ise mühendislik bölümleriyle ilgili öğrencilere bilgiler verdi. Gelişen ve değişen teknolojinin karşısında çağı yakalayabilmenin öneminden söz ederek güçlü dünya devletleriyle ancak güçlü bir teknolojiye sahip olarak boy ölçüşülebileceğini ifade etti. Teknolojinin değişmesi ile nesillerin de değiştiğini ve değişimi olumlu yönlere kanalize edecek mühendisler yetiştirdiklerini anlatan Sayın AKÇAY öğrencileri üniversitelerine davet etti.