Medipol Başakşehir, zirvedeki yerini korumayı hedefliyor

Medipol Başakşehir, zirvedeki yerini korumayı hedefliyor

- Spor Toto Süper Lig'de 16 maçtır yenilmeyen Medipol Başakşehir, yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Kardemir Karabükspor'a konuk olacak Medipol Başakşehir, rakibi karşısında kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumak istiyor.

Süper Lig'de bu sezon maç kaybetmeyen turuncu-lacivertliler, haftaya 17 puan ve averajla lider girdi.

Sezonun ilk haftasında evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, ikinci haftada ise deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yendi. İstanbul ekibi, 3. haftada Kasımpaşa'yı 3-1, 4. haftada da deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0'lık skorlarla geçerken, 5. haftada evinde Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalıp ilk puan kaybını yaşadı. Turuncu-lacivertliler, 6. haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 5-0 mağlup etti, son maçında ise sahasında Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kardemir Karabükspor ise oynadığı 7 maçta, 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı, 12 puanla haftaya 5. sırada girdi.

Kardemir Karabükspor ile Medipol Başakşehir arasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.


- 16 maçtır kaybetmiyor

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 16 maçı kaybetmedi.

Bu sezon oynadığı 7 maçın 5'ini kazanan, 2'sinden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da yenilmemişti.

İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla almıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :