Medipol Başakşehir, Riad Bajic'i bitirdi

Medipol Başakşehir, Riad Bajic'i bitirdi

Süper Lig'in ikinci yarısına zirvede başlayacak olan turuncu-lacivertliler, sezon başında 5.5 milyon euro karşılığında Konyaspor'dan Udinese'ye transfer olan Rijad Bajic'i sezon sonuna kadar kiraladı

Süper Lig'in ikinci yarısına zirvede başlayacak olan turuncu-lacivertliler, sezon başında 5.5 milyon euro karşılığında Konyaspor'dan Udinese'ye transfer olan Rijad Bajic'i sezon sonuna kadar kiraladı. 23 yaşındaki Bajic, Udinese formasıyla Serie A'da bu sezon 5 maçta toplam 80 dakika şans bulabildi.

Riad Bajic, Udinese Calcio'da oynayan futbolcu.  6 Mayıs 1994 doğumlu Bosna Hersekli futbolcu, ülkesinin gelecek vaat eden isimlerinden.

Daha önce Konyaspor'da 2 sezon forma giyen Bajic, ülkesinin Zeljeznicar U19 takımında forma giydikten sonra A takıma yükseldi. Zeljeznicar'daki başarılı performansı sonrası Konya'nın dikkatini çeken Bosnalı santrfor, 500 bin Euro bonservis bedeliyle Türkiye macerasına başladı. Bosna Hersek U19 takımında forma giymeyen, U21 takımında 3 maçta gol atamayan Bajic; Bosna Hersek A Milli Takımı'nda ise henüz forma giyebilmiş değil.