Medipol Başakşehir-Göztepe maçından notlar

Medipol Başakşehir-Göztepe maçından notlar

- Karşılaşma öncesinde 10 Suriyeli çocuk 'Suriyeli çocuklar Türkiye'ye minnettar' pankartıyla sahaya çıktı- Medipol Başakşehir'de sakatlığı süren Arda Turan, Göztepe maçının kadrosunda yer almadı- Göztepe'de sakatlığı süren kaleci Beto bu mücadelede de fo


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Medipol Başakşehir ile Göztepe arasında oynanan karşılaşma öncesinde, Suriyeli çocuklar sahaya çıkarak, Suriyeli mültecilere ev sahipliği yapan Türkiye'ye teşekkür etti.

Maçın başlamasından kısa bir süre önce 10 Suriyeli çocuk, "Suriyeli çocuklar Türkiye'ye minnettar" pankartıyla sahaya çıktı.

Tribünlerdeki taraftarlar da çocuklara alkışlarla karşılık verdi.

Karşılaşma öncesinde, 10 yaşındaki Alp Aydınlar'ın Suriyeli çocuklar için geliştirdiği sosyal sorumluk projesi "Umut için bir hamle" kapsamında bir satranç turnuvası da düzenlendi.

Turnuva sonrasında çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.


- Arda bu hafta da yok


Göztepe'yi konuk eden Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan Arda Turan maç kadrosunda yer almadı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında da kadroda yer almayan Arda, üst üste ikinci maçını kaçırdı.

Medipol Başakşehir'in devre arasında kadrosuna kattığı Arda Turan, turuncu-lacivertli forma ile 2'si ilk 11'de 5 maça çıktı ve 1 gol attı.

Arda, son olarak iki hafta önce Trabzonspor ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlamış ve 74. dakikada yerini Eljero Elia'ya bırakmıştı.

Turuncu-lacivertliler, Göztepe karşısında sahaya, Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro, Kerim Frei ve Adebayor ilk 11'iyle sahaya çıktı.


- Şehitler için saygı duruşu


Karşılaşma öncesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimiz unutulmadı.

Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.


- Beto kadroda yok


Deplasmanda, Medipol Başakşehir'e konuk olan Göztepe'de sakatlığı süren Portekizli kaleci Beto, bu maçta da takımındaki yerini alamadı.

Cezası nedeniyle iki hafta önce oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen deneyimli file bekçisi geçtiğimiz hafta oynanan Demir Grup Sivasspor mücadelesinde de sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Tamer Tuna, Beto'nun yokluğunda kaleyi Günay Güvenç'e teslim etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :