MEDİCANA’dan “sevgi ve hoşgörü sürüşü”

MEDİCANA’dan “sevgi ve hoşgörü sürüşü”

Medicana Konya Hastanesi, Route 34 Motor Grubu Konya’ya gerçekleştirdiği “Sevgi ve Hoşgörü Sürüşü'ne” ev sahipliği yaptı.

İstanbul’dan “Sevgi ve Hoşgörü Sürüşü” gezisine 25 motorla katılan Route 34 üyeleri, Konya’da Mevlana Türbesi’ni gezdi. Route 34 Grup Başkanı Mehmet Tunga, Harley kullananlar olarak Hz. Mevlana Türbesi’ni ziyaret için Konya’da bulunduklarını belirterek, “Route 34 grubu olarak bir dizi ziyaretlerde bulunuyoruz. Bütün dünyayı gezdiğimiz gibi kültürel turlara da değer vermekteyiz. Bugün Hz. Mevlana Türbesi’ni ziyaret edeceğiz. Burada Akşehir’e geçerek Nasreddin Hoca Türbesi’ni ziyaret edeceğiz. Daha sonra Eskişehir ve İstanbul’a döneceğiz. Turumuzun amacı tamamen kültürel bir etkinlik” dedi.

Aynı zamanda Route 34 Grubu üyesi olan Medicana Hastanesi CEO’su Reha Özkaya ise, motorların yüksek ses çıkardığını ve bu sesle bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyleyerek, “Buradaki bu kadar insan yelekleriyle, ceketleriyle, kostümleriyle Konya’ya şov amaçlı gelmediler. İnandıkları için Hz. Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek görevlerini yerine getirecekler” diye konuştu.

Hz. Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek dua eden Route 34 üyeleri daha sonra Harley Davidson motosikletleriyle şehir turu attılar.