MEDICANA Sivas Hastanesi açılıyor

MEDICANA Sivas Hastanesi açılıyor

Medicana Sağlık Grubu, halkımızın sağlık gereksinimlerini araştırarak belirlediği yatırım stratejisi doğrultusunda, ulusal büyümesini sürdürüyor.

Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Grubun 11. hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesi, 2014 yılsonu itibariyle Sivas ve çevresine uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunacak.

Dünya standartlarında çağdaş sağlık hizmetini her coğrafyada aynı standartta sunma hedefiyle çalışan Medicana Sağlık Grubu sağlık ağını genişleterek, ulusal ve uluslararası yatırımlarına devam ediyor. Son yıllarda birbiri ardına yaptığı yatırımlarla dünya standartlarında sağlık hizmetlerini ülkemize kazandıran Medicana Sağlık Grubu, 11. Hastanesi olan MEDICANA Sivas Hastanesi'ni bünyesine ekledi. Grubun; hastane sayısı 11'e yükselirken çalışan sayısı 5000' e yaklaştı. Seçkin akademik kadrosu ve nitelikli sağlık çalışanları, çağdaş alt yapısı ve uygulamaları, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı ile  model oluşturan Medicana Sağlık Grubu, tüm gücünü ve deneyimini Medicana Sivas Hastanesiyle İç Anadolu’ya taşıyor. Çağdaş tıp tekniği ve teknolojisini, güncel tıbbi yaklaşımlarla bütünleştirerek, hastalara 7 gün 24 saat doğru, hızlı ve güvenilir sağlık hizmetini bulunduğu her coğrafyada aynı standartlarda sunmayı misyon olarak edinen Medicana Sağlık Grubu; 28.000 metrekare kapalı alan ve 213 yatak kapasitesine sahip Medicana Sivas Hastanesi ile sadece şehir merkezindeki hastalara değil, çevre ilçe ve illerden gelecek hastalara da hizmet verecek.