Medicana, Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru oldu

Medicana, Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Medicana arasında yapılan ana sponsorluk anlaşması, Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne yeni bir heyecan getirdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Medicana arasında Türkiye Basketbol Süper Ligi ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşmanın imzalanmasının ardından Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen törene Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Medicana CEO'su Reha Özkaya katıldı.

Törende konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, yapılan işbirliğinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Basketbol Süper Ligi, Avrupa'nın en önemli liglerinden bir tanesi. Ligdeki takımların ülkemizi başarıyla temsil etmesi ve geçtiğimiz sezon oynanan tüm maçların canlı olarak televizyonlarda yayınlanması, marka değerimizin ne kadar üst seviyede olduğunu gösteriyor. Medicana gibi üst düzey bir sağlık markasıyla iş birliği yapacak olmak bizim için çok kıymetli" dedi.

Medicana CEO'su Reha Özkaya da anlaşmanın uzun yıllar sürmesini dilediklerini belirterek, "Medicana olarak spora ve sporcuya verdiğimiz değerle tanınan bir markayız. Bu işbirliğinin başarıya giden yolda önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Türkiye'nin basketbol alanındaki gelişimi için desteklerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından, katılımcılar toplu fotoğraf çekimiyle organizasyonu sonlandırdılar. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Medicana arasındaki bu anlaşma, Türk basketbolunun daha da ileriye gitmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.