MediaMarkt, 63. mağazasını Maltepe'de açıyor

MediaMarkt, 63. mağazasını Maltepe'de açıyor

MediaMarkt, Türkiye'deki 63. mağazasını yarın İstanbul Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, büyüme trendini güçlendirerek Türkiye’deki 63. mağazasını yarın İstanbul Maltepe'de açacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasının açılışını yarın İstanbul Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirecek. En yeni teknolojileri avantajlı fiyatlarla tüketicilerine sunan şirket, yeni mağaza açılışına özel "Büyük Açılış Kampanyası" ile bir kez daha önemli fırsatları ziyaretçileriyle buluşturacak.

Yeni mağazası ile toplam mağaza alanı 140 bin metrekareyi aşan MediaMarkt, son teknoloji ürünlerle tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor. Tüketicilerini 50 binden fazla ürün seçeneği ile buluşturan MediaMarkt, açılış geleneğini bozmayarak yüzde 50’ye varan indirimli son teknoloji ürünlerle alışveriş keyfini artırıyor.

Yarın saat 11.00’de gerçekleştirilecek açılışta, akıllı telefonlarda yüzde 30’a, diz üstü bilgisayarlarda yüzde 35’e, beyaz eşyada yüzde 25’e ve TV’lerde yüzde 25’e varan indirimler tüketicileri bekliyor.

Yarın ve 21 Nisan'da geçerli olacak indirim kapsamında tüketiciler, diledikleri ürünü 48 aya varan vadeli ödeme seçenekleriyle satın alabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :