Mascherano, 3 yıl daha Barcelona'da

Mascherano, 3 yıl daha Barcelona'da

- La Liga ekibi Barcelona, Arjantinli savunma oyuncusu Javier Mascherano ile 3 yıllığına yeniden anlaştı


İSTANBUL (AA) - İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu Barcelona, Arjantinli milli futbolcu Javier Mascherano ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya vardı.

Yeni transfer Andre Gomes için gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Barcelona Sportif Direktörü Albert Soler, 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 30 Haziran 2019 tarihine kadar uzatılacağını bildirdi.

İngiliz ekibi Liverpool'dan 2010 yılında kadroya dahil edilen Mascherano, Barcelona forması ile toplamda 282 karşılaşmada görev yapmış ve 16 kez kupa kazanma başarısı göstermişti.


- Andre Gomes resmen Barcelona'da


Barcelona, geçen hafta İspanya'nın Valencia ekibinden transfer ettiği Portekizli Andre Gomes ile resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde görüşlerini aktaran 22 yaşındaki Gomes, en iyi kulübü tercih ettiğini belirterek, "Bu formayı giymek bir ayrıcalık. Burada birçok kupa kazanacağımı ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

İspanyol basını, Katalan ekibinin Gomes ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını ve bu transfer için Valencia'ya 50 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini öne sürmüştü.

Andre Gomes, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kupayı kazanan Portekiz Milli Takımı ile turnuvada 5 karşılaşmada görev yapmıştı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :