Masal Çocuk Oyun Evi Açıldı

Masal Çocuk Oyun Evi Açıldı

Seydişehir’de ailelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği, eğitim ve eğlence amaçlı Masal Çocuk Oyun Evi ve Cafe düzenlenen törenle açıldı.

Masal Çocuk Oyun Evi ve Cafe’nin açılış programına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, STK Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Masal dünyasının kelime ve isim olarak güzel olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’biz bu güne kadar öyle bir ortam yaşadık ki, artık son yıllarda kültürde, değerlerde batı değerlerini kendi değerlerimizin çok çok üzerine çıkardık. Bununda yanlış olduğu bazı yol kazalarında gördük. Artık son yıllarda milli manevi değerlerimiz kelimelerini sık sık kullanmaya başladık’’dedi.

Çocuklarımızın boş zamanlarını doldurulmasında, bu eğitimlerinde kendi masal ihtiyacı olan çağlarında milli manevi değerlerle yetiştirilmenin gelecekte daha rahat, daha güzel olacağını ifade eden Başkan Tutal;’’ bu değerlerlerle yetiştirildiği zaman, bugün yaşadığımızı ihanet hareketleriyle karşılaşmamız oluruz. Ben açılan bu sosyal alanımızın ilçemize hayırlar getirmesinin temenni ediyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize faydalar sağlamasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum’’şeklinde konuştu. Haber Merkezi