Masa tenisinde maçın ardından

Masa tenisinde maçın ardından

Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Taşan:"Belki de alınabilecek bir maçtı ama olmadı. Bursa ekibini ve oyuncularımızı kutluyoruz"

ANKARA (AA) - Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Mehmet Taşan, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kadınlar Kupası'nda TİGEM Spor'un final oynamasını beklemediklerini ancak bu başarıyı yakaladıklarını söyledi.

Kupanın finalinde, Ankara'da oynadıkları ilk maç sonrasında AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Taşan, "Bu imkanlarla, bu güçle final temenni ediyorduk ama final oynayacağımız ihtimal dahilinde olan bir şey değildi." değerlendirmesini yaptı.

Oyunculara güvendiklerini ve bugünlere geldiklerini anlatan genel müdür Taşan, "TİGEM Spor'a çeyrek finalden itibaren ciddi zaman ayırdık. Çeyrek finalde Alman, yarı finalde de Rus takımını eledik. Daha öncesinde 'İnşallah 2 Türk takımı finale kalır' demiştim. Böyle bir kupanın birincisi ve ikincisi Türkiye'den olacak. Masa tenisi tarihinde ilk kez böyle bir durumla karşılaştık." ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un ligde ve kupadaki en önemli rakipleri olduğunu dile getiren Taşan, "Belki de alınabilecek bir maçtı ama olmadı. Bursa ekibini ve oyuncularımızı kutluyoruz. Bursa bu işe çok önem verdi ve zaman ayırdı." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :