Masa Tenisi: Kadınlar ETTU Kupası finali

Masa Tenisi: Kadınlar ETTU Kupası finali

TİGEM Spor: 0 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3

ANKARA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası finali ilk maçında, deplasmanda TİGEM Spor'u 3-0 yenerek, rövanş öncesinde avantaj yakaladı.

Mamak Spor Salonu'ndaki ilk müsabaka TİGEM Sporlu Hirici Cristina ile Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Alexandra Privalova arasında oynandı. Rakibini 8-11, 6-11 ve 8-11'lik setlerle mağlup eden Bursa ekibinin sporcusu, takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci müsabaka ise TİGEM Spor'dan Zoia Novikova ile Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Melek Hu arasında yapıldı. Melek Hu, rakibine 11-7, 11-6, 6-11, 6-11, 11-13 setlerle 3-2 üstünlük sağlayarak skoru 2-0'a getirdi.

Finalin ilk ayağında son karşılaşmada ise TİGEM Sporlu Duygu Koçak ile Bursa temsilcisinin sporcusu Simay Kulakçeken karşı karşıya geldi. Rakibi önünde rahat bir oyun ortaya koyan Simay Kulakçeken, maçtan 1-11, 3-11, 2-11'lik setlerle 3-0 galip ayrılmasını bildi.

Bu sonuçla Bursa Büyükşehir Belediyespor, TİGEM Spor'u 3-0 mağlup etti.

Finalin rövanşı 12 Mayıs Cuma günü Bursa'da oynanacak. Bu karşılaşmanın ardından Kadınlar ETTU Kupası'nın sahibi belli olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :