Maşa ile Koca Ayı küçük hayranlarıyla M1 Konya AVM’de buluışacak

Maşa ile Koca Ayı küçük hayranlarıyla M1 Konya AVM’de buluışacak

M1 Konya Alışveriş Merkezi, okulların açılmasıyla okula dönüş telaşı yaşayan minik ziyaretçilerinin heyecanına eşlik etmek ve mutluluklarına ortak olmak için birbirinden eşsiz etkinliklerine devam ediyor

 

M1 Konya Alışveriş Merkezi,  okulların açılmasıyla okula dönüş telaşı yaşayan minik ziyaretçilerinin  heyecanına eşlik etmek  ve mutluluklarına ortak olmak için birbirinden eşsiz etkinliklerine devam ediyor. Çocukların büyük ilgi ve sevgiyle takip ettikleri “Maşa ile Koca Ayı”yı minik hayranlarıyla M1 Konya Alışveriş Merkez’inde yeniden buluşturuyor.

20-22 Eylül tarihleri arasında 14.00,16.00,18.00 saatlerinde M1 Konya Alışveriş Merkez’inde sahne alacak olan çocukların sevilen gözde ikilisi Maşa ile Koca Ayı birbirinden eğlenceli dans, gösteri ve  oyunlarla minik hayranlarını eğlenceye doyuracak. Etkinlik belirtilen tarih ve saatler arasında çocukların, ücretsiz katılımlarına açık olacak.

M1 Konya Alışveriş Merkezi  Müdürü Tamer Yılmaz,  “M1 Konya Alışveriş Merkezi  olarak birçok kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra minik ziyaretçilerimiz için birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. 20-22 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan ”Maşa ile Koca Ayı” etkinliğimize çocuklarımızın ve ailelerinin ücretsiz katılımını bekliyoruz” dedi.