"Marmaray'da normal işleyiş devam ediyor"

"Marmaray'da normal işleyiş devam ediyor"

İSTANBUL (AA) - İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da yaşanan arızanın giderildiği ve kademeli olarak yapılan yolcu alımı sonrası normal işleyişin devam...

İSTANBUL (AA) - İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da yaşanan arızanın giderildiği ve kademeli olarak yapılan yolcu alımı sonrası normal işleyişin devam ettiği bildirildi.

Demiryolları İstanbul Bölge Müdürlüğü'nden AA muhabirine yapılan açıklamaya göre, arızalandığı için yolcuların mağdur edildiği iddia edilen Marmaray'da, yolcu alımının arıza süresince kademeli olarak gerçekleştirilmesinin ardından seferler normale döndü.

Alınan bilgiye göre, bugün İstanbul trafiğinde yaşanan olağandışı yoğunluktan dolayı Marmaray'a her zamankinden aşırı talep olunca Sirkeci durağından Ayrılıkçeşme istikametine giden trenin 18.30'da yolcu izdihamından dolayı kapısında arıza meydana geldi.

Arızadan dolayı yolcusunu boşaltan tren 18.49'da boş olarak Ayrılıkçeşme istikametine devam etti. Bu arada kademeli olarak yapılan yolcu alımları sonrası 19.01'den itibaren tren 5 dakikada bir hareket ettirildi. 

Saat 20.00'ye kadar 5 dakikalık aralıklarla yapılan seferler 20.00'den itibaren normal seyri olan 10 dakikalık periyoda geri döndü.

Açıklamada, Marmaray'da işleyişin normal şekliyle devam ettiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı