Marko Paşa Akyurt’ta

Marko Paşa Akyurt’ta

Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sergilediği Marko Paşa Müzikali, Akyurt'ta izleyicilerin beğenisine sunuldu

ANKARA (AA) - Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sezon oyunlarından Marko Paşa Müzikali, Akyurtlu tiyatroseverlere keyifli dakikalar yaşattı.

Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu’nda sergilenen müzikali, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve eşi Şenay Ayantaş, başkan yardımcıları İlhan Şener, Ayla Can ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Nejat Uygur’un uyarlayıp sahneye koyduğu, iki bölümden oluşan müzikalin sonunda konuşan Behzat Uygur, “Akyurt bizim evimiz gibi oldu. Burada çok güzel bir tiyatro izleyici kitlesi var. Ankara genel olarak bu konuda bir adım önde. Buna katkı sağlayan, sanatsever bir belediye başkanımız var. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Sanatçılar, sahneye davet ettikleri Belediye Başkanı Ayantaş'a tablo hediye ederken, Ayantaş da onlara çiçek verdi.

Ayantaş da “Artık Uygur kardeşler ile aile gibi olduk. İlçemiz kendilerini çok seviyor. Bugün de salonumuzu doldurarak bunu bir kez daha gösterdiler. Bunda usta Nejat Uygur’un da payı var. Sizleri tekrar misafir etmekten dolayı çok büyük mutluluk duyduk. Devam eden oyunlarınızda yeniden ilçemizde sizleri görmek istiyoruz. Siz sanatçılarımıza ve salonu dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı