Marketten silahlı soygun güvenlik kamerasında

Marketten silahlı soygun güvenlik kamerasında

Adana'da silahlı ve maskeli iki kişiden biri girdiği markette paraları almak için açmaya çalıştığı yazar kasayı açamayınca kasayı yerinden söküp arkadaşıyla birlikte kaçtı

ADANA (AA) - Adana'da bir marketten silahlı soygun gerçekleştirdiği ileri sürülen iki şüpheli operasyonla yakalandı. Soygun anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde bulunan bir marketin 18 gün önce silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyulmasıyla ilgili soruşturmada şüphelilerin kimliğini tespit etti. Ekipler, marketin güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği şüpheliler G.K. ve O.Y'yi evlerine düzenlediği operasyonla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.K. tutuklanırken, O.Y. denetimli serbestlik kapsamında serbest kaldı.

- Soygun anı güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, ellerinde pompalı tüfek ile tabanca bulunan maskeli ve eldivenli iki şüpheli önce yavaş adımlarla, sonra koşarak markete yöneliyor. Şüphelilerden biri marketin kapısını açamayınca tüfeğin namlusunu içeriye doğrultup, kapının açılmasını bekliyor. Müşteriler kapıyı açıp dışarıya çıkarken, görevli ise marketin arka bölümüne geçip saklanıyor. Müşteriler dışarıya çıktığı sırada şüpheliler markete giriyor. Elinde tabanca bulunan şüpheli, yazar kasayı açmaya çalışıyor. Bu sırada elinde tabanca bulunan şüpheliyle karşılaşan biri kadın iki müşteri raflardaki ürünleri incelemeyi sürdürüyor. Kasayı açamayan şüpheli, diğer yazar kasayı yerinden söküp arkadaşıyla yaya olarak kaçıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı