Marka takımız

Marka takımız

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, “Bölgesel Amatör Lig’de Sarayönü Belediyespor en marka kulüplerden bir tanesidir. Bu tartışılmaz. İyi bir yapılanmayla şampiyonluğun en büyük adayı her zaman Sarayönü Belediyespordur” dedi

 

 

Sezona maddi sıkıntılarla ve sorunlarla girmesine karşın Bölgesel Amatör Futbol Lig’nde (BAL) sezonu 40 puanla 4. sırada bitirerek başarılı bir sezonu geride bırakan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, BAL’ın marka takımı haline geldiklerini söyledi. Kart, “Özellikle şuna değinmek istiyorum. Sporculara ödeme yönünden Bölgesel Amatör Ligde borçsuz olan ender kulüplerden biriyiz. Bunun yanında sezonda şampiyonluğu belirleyici kulüp olduk. Başkanıyla, yönetimiyle, hocasıyla, sporcusuyla Türk futboluna örnek bir davranış sergiledik. Özellikle Davraz maçından önce konuşulanların aksine Sarayönü Belediyespor saha içi ve dışında aslan gibi savaşmıştır. Takımımız ligde hiçbir şaibeye ismi karışmadan sezonu bitirmiştir. Bölgesel Amatör Lig’de Sarayönü Belediyespor en marka kulüplerden bir tanesidir. Bu tartışılmaz. İyi bir yapılanmayla şampiyonluğun en büyük adayı her zaman Sarayönü Belediyespordur. Her zaman yanımızda olan ve bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Nafiz Solak ve tüm yöneticilerimize teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sarayönü Belediyespor’u küçümseyenlere sahada dersini verdiklerini ifade eden Niyazi Kart

“Ben kulübüm adına şunu söylüyorum. Herkes her yerde konuşur, Sarayönü Belediyespor sahada konuşur. Tezahüratlarında kasaba takımı diye bağıranlara her zaman dersini veren kulüp olduk” dedi. Gelecek sezonla ilgili düşüncelerini de ifade eden Niyazi Kart, bir iskelet oluşturduklarının altını çizdi ve iskeletin korunması durumunda iyi takviyelerle Sarayönü Belediyespor’un şampiyonluğun en büyük adayı olabileceğini söyledi.