Marka Festivali Konya’da Başlıyor

Marka Festivali Konya’da Başlıyor

Bu yıl ilki düzenlenen ve her yıl geleneksel hale getirilmesi planlanan “ Marka Festivali: Kampüste İlham Veren Öyküler” adıyla 24- 25 Nisan 2018 tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

ÜNİVERSİTE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ GÜÇLENİYOR

Özel sektörle yakın işbirliği içerisinde olmanın hem üniversite gençliği hem de sektörün geleceği açısından son derece hayati bir role sahip olduğu düşüncesinden hareketle planlanan etkinlik, ülkemizde faaliyet gösteren ulusal ve uluslar arası markaların üst düzey yöneticilerini gençlerle buluşturuyor. Markafest ile oluşturulan sektörel işbirlikleri ile karşılıklı faydanın yaratılması ve sürdürülmesi amaçlanıyor. Gerek ulusal gerek uluslar arası alanlarda elde ettiği başarılarla Türkiye’nin en nitelikli iletişim eğitimini veren fakültelerinden biri olan İletişim Fakültesi’nin Reklamcılık Bölümü’nden Doç. Dr. Aşina Gülerarslan Özdengül ‘ün proje yöneticiliğini yaptığı etkinlik, özellikle pazarlama iletişimi ve markalaşma alanında sektörel diyaloğun güçlendirilmesine hizmet etmeyi amaçlıyor. 

Öğrencilerin projenin her aşamasında bizzat görev aldığı Markafest ile sektörün değerli temsilcileri kampüste, geleceğin profesyonelleri ile buluşturularak karşılıklı kazanımlar yaratılması hedefleniyor. Konya İş Kadınları Derneği, Konya Reklamcılar Derneği ve Filegoes. Com sponsorluğunda organize edilen etkinlik, özellikle pazarlama iletişimi alanında istihdam hedefi bulunan gençlerin kariyer planlarına, bilgi birikimlerine ve vizyonlarının gelişimine pozitif katkı sağlamanın yanı sıra markalaşma konusunda iddialı yürüyüşünü sürdüren Konya için de fayda sağlayacak bir fırsat olarak görülüyor. 

marka-festivali-konya’da--(1).jpg