Mardin'de trafik kazaları MOBESE kameralarında

Mardin'de trafik kazaları MOBESE kameralarında

MARDİN (AA) - Mardin'de meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.İl merkezindeki farklı noktalardaki sabit ve hareketli Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE)...

MARDİN (AA) - Mardin'de meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

İl merkezindeki farklı noktalardaki sabit ve hareketli Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına çeşitli tarihlerde meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalar yansıdı.

Görüntülerde, Yalım Mahallesi girişinde seyir halindeki minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde çarptığı elektrik direğinin düşüşü ve bu kazadan az önce refüjde oturan 2 çocuğun oradan ayrılma anı yer alıyor.

Mardin Park Hastanesi önündeki kavşakta dönüş yapan otomobilin elleri cebinde yürüyen yayaya çarpması ile Vali Ozan Caddesi'nde bir tırın çarptığı otomobili önünde metrelerce sürükleyişi de kameralara yansıdı.

Otogar önünde minibüs ve taksiye hızla gelen başka bir minibüsün çarpması, minibüsten yaralıların inişi ile sürücüler arasında yaşanan kavganın son bulması için çevredeki vatandaşlar ile polis müdahalesi kaydedilen görüntüler arasında bulunuyor.

13 Mart Mahallesi'ndeki bir marketin önünde yük indiren kamyonetin el freni çekilmemesi nedeniyle hareket edişi ve ardından yoldan geçen beton miksere çarpması da görüntülerde yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı