Mardin Valisi Yaman güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Mardin Valisi Yaman güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Vali Yaman: - "Hükümetimizin aldığı tedbirler, bölgedeki huzuru artırdı. Buna bölge insanımız da destek verdi" - "Kış ve bahar aylarında yoğun operasyonlar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz"

MARDİN (AA) - Mardin Valisi Mustafa Yaman, jandarma, polis ve güvenlik korucuları ile bayramlaştı.

Vali Yaman, beraberinde AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Mardin İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Burada Alay Komutanı Albay Ahmet Zafer İzcan'dan bilgi alan Yaman, jandarma personeli ile güvenlik korucularının tek tek bayramını kutladı. Vali Yaman ve beraberindekiler daha sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislerle bayramlaştı.

Yaman yaptığı konuşmada güvenlik güçlerinin son günlerde başarılı operasyonlar gerçekleştirdiğini anımsatarak, birlik ve beraberliğin en yoğun dönemlerinin yaşandığını kaydetti.

Hükümetin aldığı tedbirler ile jandarma, polis ve güvenlik korucularının gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sayesinde bölgede huzurun sağlandığına işaret eden Yaman, "Geçtiğimiz kış ve bahar aylarında yoğun operasyonlar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hükümetimizin aldığı tedbirler, bölgedeki huzuru artırdı. Buna bölge insanımız da destek verdi." ifadelerini kullandı.

Mardin'de birlik ve berberliğin en güzel şekilde yaşandığına dikkati çeken Yaman, bu birlikteliğin sürmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yaman, valilik, kaymakamlık ve belediyelerin dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladığını aktararak, hizmetlerin bundan sonra bu şekilde devam edeceğini vurguladı.

- "Bölgedeki huzurun gelmesinde en büyük katkı güvenlik güçlerimizin"

AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı da güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlar sayesinde kötü günlerin atlatıldığını söyledi.

Terörün sona erdirilmesiyle Mardin'in her yönüyle daha da kalkınacağının ifade eden Çankırı, şunları kaydetti:

"Bütün güvenlik güçlerine canı gönülden şükranlarımızı bildiriyoruz. Bölgeye huzurun gelmesinde en büyük katkı güvenlik güçlerimizin. Bütün güvenlik güçlerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyoruz. Allah hepsine güç kuvvet versin, dualarımız onlarla beraber."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :