Mardin Şehit ve Gazi Ailelerinden Konya Şehit Aileleri Derneğine ziyaret.

Mardin Şehit ve Gazi Ailelerinden Konya Şehit Aileleri Derneğine ziyaret.

Konya’ya gezi ve incelemeler için gelen Mardin/ Artuklu Şehit ve Gazi aileleri Derneği üyeleri Konya Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettiler.

Selçuklu Belediyesi ve Mardin Artuklu Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Konya’ya gelen Mardin Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneğinden 40 kişilik bir heyet, Konya Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettiler.

Konya şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile şehit anne-babaları misafirleri kapı da karşılarken, konuklarıyla tek tek ilgilendiler.

Mardin Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma ve İnsan hakları Derneği Başkanı Velit Alptekin;” Konya çok güzel bir şehir, Mardin/Artuklu şehit ve gazi aileleri üyelerinden oluşan 40 kişilik heyet ile Selçuklu Belediyesinin misafiri olarak Konya’ya geldik. Konya’nın güzide yerlerini gezdik. Şimdi de Konya Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettik. Sıcak karşılanmamız bizleri mutlu etmiştir. İnşallah Konya Şehit Aileleri Derneğini de Mardin’de misafir etmek isteriz. Konukseverliklerinden dolayı Konya Şehit Aileleri Derneğine teşekkür ediyorum dedi. Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ise “ Mardin şehit ve Gazi ailelerini Konya’da görmek ve özellikle derneğimizi ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduk. İnşallah imkânlar dâhilinde bizde Mardin’e giderek iade-i ziyaret bulunuruz” dedi.

Konya Şehit Aileleri Derneği Bşakanı Recep Pekdemir, konuk dernek başkanı Velit Alptekin’e bir Türk bayrağı bir Kuran_ı kerim hediye etti.

Ziyaret Mardin Şehit ve Gazi Aileleri ile Konya Şehit Aileleri Derneği üyelerinin birlikte günün anısına çektirdikleri foto ile son buldu.