Manisaspor'dan dizi oyuncusu Akın Akınözü'ne davet

Manisaspor'dan dizi oyuncusu Akın Akınözü'ne davet

- Kulüp basın sözcüsü Şahin:- "Oynadığı dizi filmde Manisaspor taraftarı karakterini canlandıran oyuncu arkadaşımızı Manisaspor'un evinde oynayacağı bir maçta aramızda görmek isteriz"


MANİSA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un kulüp basın sözcüsü Yunus Emre Şahin, oynadığı dizi filmde Manisaspor taraftarını canlandıran oyuncu Akın Akınözü'nü iç sahada oynayacakları bir müsabakada ağırlamak istediklerini bildirdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, "Arkadaşlar iyidir" dizisinde İstanbul'da üniversite eğitimi gören Yunus karakterini canlandıran Akın Akınözü'nün yurt odasında, başucunda bulunan Manisaspor atkısı ile taraftarların ilgisini çektiğini belirtti.

Akınözü'nü Manisa'ya davet eden Şahin, şunları kaydetti:

"Kendisini en kısa sürede arayarak Manisa'ya davet edeceğiz. Davetimizi kabul ederse, Akın Akınözü'nü yöneticilerimiz ve futbolcularımızla tanıştıracağız ve kulübümüzün bir karşılaşmasını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda izleme olanağı sağlayacağız. Maç sonunda ise Akın arkadaşımıza isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisaspor formasını hediye edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :