Manisaspor, bu hafta çok "farklı"

Manisaspor, bu hafta çok "farklı"

14. haftaya kadar ligin en az gol atan ekiplerinden biri olan Manisaspor Bucaspor'u 5-0 yenerek bu sezon şimdiye kadar ligdeki en farklı galibiyete imza attı

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de 14. haftaya kadar ligin en az gol atan ekiplerinden biri olan Manisaspor, Bucaspor'u 5-0 yenerek bu sezon şimdiye kadar ligdeki en farklı galibiyete imza attı.

Ligde istediği sonuçları alamayan iki ekibin mücadelesinde Bucaspor'u 5-0'lık sonuçla geçen Manisaspor, puanını 14'e çıkararak 17.'likten, 15. sıraya yükseldi.

Bucaspor maçına kadar 12 gole imza atan ve Şanlıurfaspor'la ligin en az gol atan ikinci ekibi olan Ege temsilcisi, en son geçen sezonun 11. haftasında 5 gol kaydettiği maçta Fethiyespor'u 5-1 mağlup etmişti.

- İsmail Köse'den 3 asist

Manisaspor'un 18 yaşındaki oyuncusu İsmail Köse, bu sezon 4. lig maçında yaptığı asistlerle dikkati çekti. Genç futbolcu, karşılaşmadaki 5 golden 3'ünün asistini yaparken, Hakan Barış'ın golü öncesinde de rakibine kurduğu baskıyla Bucasporlu oyuncuya hata yaptırıp, topu takım arkadaşlarının kazanmasını sağladı. 

Manisaspor'da dünkü karşılaşmada gol sevinci yaşan Milijas ve Dimitrov ligde altıncı, Subasic ve Hakan Turan ise 2. gollerine ulaştılar. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak Manisaspor, ligde pazar günü İzmir'de Altınordu'ya konuk olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı