Manisa’daki silahlı kavga

Manisa’daki silahlı kavga

İl Emniyet Müdürü Bilgiç: "Yaralı polisimizin durumunun kritik olduğunu öğrendik"

MANİSA (AA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olaya müdahale ederken pompalı tüfekle başından yaralanan ve Salihli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan polis memuru Ramazan Yılmaz’ın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Salihli Devlet Hastanesi’ne gelerek Başhekim Gökhan Gürsoy’dan yaralı polis Yılmaz hakkında bilgi alan Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Olaya ilişkin bilgi veren Bilgiç, "Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden ekiplerimiz, silah kullanan şahısların silahlarını bırakması ve kalabalığın dağılması için önce havaya uyarı ateşi açıyor. Elinde silah olan şahıslardan biri görevli arkadaşlarımızın üzerine ateş açıyor. Açılan ilk ateşte, polis memurumuz baş kısmından çok sayıda saçmanın isabet etmesi sonucu yaralanıyor ve Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıyor. Arkadaşımız ameliyattan çıktı, ancak kritik durumu devam ediyor." dedi.

Bilgiç ayrıca olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını da sözlerine ekledi.

Alaşehir Yeni Mahalle, Fırat Caddesi yakınlarındaki benzin istasyonunda iki roman grup arasında çıkan tartışmada 2 kişi ölmüş, kavgaya müdahale etmek için olay yerine giden polis memuru Ramazan Yılmaz (40) ile 2 vatandaş yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :