Manchester United'da Mourinho dönemi

Manchester United'da Mourinho dönemi

Portekizli teknik adam Jose Mourinho:- "Old Trafford ile aramda her zaman bir yakınlık hissettim"


LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile 3 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Jose Mourinho, Old Trafford Stadı'yla her zaman bir yakınlık hissettiğini söyledi.

Portekizli teknik adam, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Manchester ekibinin teknik direktörlüğüne gelmenin futbolda özel bir onur olduğunu belirterek, "Dünyada tanınan ve gıpta edilen bir kulüp. Başka kulüpte olmayan hünerleri ve hikayeleri var. Old Trafford ile aramda her zaman bir yakınlık hissettim." ifadesini kullandı.

Stadın kariyerinde iyi anılara ev sahipliği yaptığını ve Manchester United taraftarlarıyla arasındaki dostça ilişkiden her zaman keyif aldığını ifade eden 53 yaşındaki çalıştırıcı, takımın teknik direktörü olmak için sabırsızlandığını kaydetti.

Kulüp başkanı Ed Woodward da Mourinho'nun futbol dünyasındaki en iyi teknik direktör olduğunu savunarak, "Birçok kupa kazandı ve Avrupa'da birçok futbolcuya ilham kaynağı oldu. Mourinho ayrıca, Premier Lig'i çok iyi bilen biri ve bu ligde üç şampiyonluğu var. Kendisine Manchester United'e hoşgeldin demek istiyorum. Başarılı geçmişi kulübü ileriye doğru taşıyacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :