Manchester City'nin Fransız futbolcusu Nasri:

Manchester City'nin Fransız futbolcusu Nasri:

"Yalnızca Ronaldo, Agüero'dan daha iyi"

ANKARA (AA) - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Fransız futbolcu Samir Nasri, yalnızca Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı Sergio Agüero'dan daha iyi olduğunu savundu.

İngiltere basınına açıklamalarda bulunan Nasri, bu sezon 18 maçta, 17 gol kaydeden Agüero'nun, Barcelonalı Lionel Messi ve Luis Suarez ile aynı seviyede olduğunu ileri sürerek sadece Portekizli Ronaldo'nun takım arkadaşından bir üst basamakta olduğunu ifade etti.

Arjantinli Agüero'nun formunun zirvesinde olduğunu kaydeden Nasri, "Performansı hakkında yorum yapmak gereksiz, istatistikler her şeyi gösteriyor. Durdurulamaz bir oyuncu. Bayern Münih karşısında ona ihtiyacımız vardı ve görevini yaptı. Dünyanın en iyileri arasında yer alıyor. Farklı bir gezegenden olan Ronaldo'yu bir kenara ayırırsak Messi ve Suarez ile aynı seviyede olduğunu söyleyebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Nasri, Agüero'nun zor anlarda sahneye çıkarak fark yaratan bir performans sergilediğini, ceza sahasında her pozisyonu gole çevirebilecek yeteneğe sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Manchester City'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda sahasında Alman ekibi Bayern Münih'i 3-2 yendiği maçta üçleme (hat trick) yapan Agüero, takımının ikinci tur şansını son haftaya taşımıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı