Manastech Makine üretimde ilerliyor

Manastech Makine üretimde ilerliyor

Ürettiği pres ve hidrolik makinelerin kalitesini anlatan Manastech Makine Genel Müdürü Cem Güleç, “Avrupa, Asya ve Afrika ülkelerine ihracat yapıyoruz” dedi.

2012 yılında üretime başlayan Manastech Makine, ürettiği makineleri Almanya başta olmak üzere Avrupa ve kuzey Afrika ülkelerine ihraç ediyor. 2 bin metre karelik tesisinde üretim faaliyetlerine devam eden Manastech Makine kuruluşundan kısa süre sonra büyümeyi başardı.  Manastech Hidrolik ve Pres makinaları Genel Müdürü Cem Güleç, ‘tecrübe ve bilgi birikimi bakımından yüksek; yeni sistemi ve vizyonuyla yeni oluşum’ sloganıyla yola çıktıklarını dile getirdi. Sözlerine devem eden Güleç, “Kendi bünyesinde bulundurduğu genç ve dinamik kadrosu ile sanayinin ihtiyacı olan yüksek performanslı ve kaliteli ürünler geliştirebilmek için faaliyetlerini sürdürmektedir. Avrupa, Asya ve Afrika ülkelerine ihracat gerçekleştiren firmamız, tanıtım çalışmaları ile ihracat yelpazesini genişletmektedir. Firma olarak, Hidrolik makineleri, otomotiv, tarım, metal şekillendirme ve geri dönüşüm sektörleri başta olmak üzere, güç ve biçimlendirme ihtiyacı olan her sektöre hitap etmekte ve bu sektörlerin ihtiyacına cevap verebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz’ dedi.

“KALİTEDE AVRUPA STANDARTLARINDAYIZ”

 2012 yılının Eylül aynıda faaliyete geçen Manastech Makine kısa tarihiyle büyük işler başardığının dile getiren Manastech Makine Genel Müdürü Cem Güleç, “ Firmamız genç yaşına rağmen tecrübe ve bilgi birikimi noktasında iyi bir ekibe sahibiz. Bundan dolayı da bizim sloganımız tecrübe ve bilgi birikimi bakımından yükse; yeni sistemi ve vizyonuyla yeni bir firmayız. Sistem olarak da alt yapımız kuvvetli duruma geldi. Tecrübeli ekibimizin olmasından dolayı da işlerimiz daha kaliteli oluyor. bu ekibimizle birlikte, bir çok başarılı projelere imza attık. Firmanın genç yaşta olmasına rağmen, insanlar gereken güveni gösterdiler ve bizlerde üzerimize düşeni yaparak güzel ve büyük projelere imza attık. Bu projeler arasında Konya’da yapılan büyük çaplarda ful otomatik hurda paketleme pres makinesini yaptık. Kendimize özgü büyük projelerden bir başkası ise, derin çekme (sıvama) presleri, hidrolik silindirler, c tipi presler, sütunlu presler, sıcak işlem presleri gibi kapasitesi yüksek imalatlarda yaptık” şeklinde konuştu.

ERBİL VE MUSUL’DA FABRİKA KURULDU

Merkez üretim yerinin Konya olmasının yanında Elazığ’a da küçük bir fabrika kurulduğunu anlatan Güleç, Erbil ve Musul’a üretim kapasiteli fabrika kurulduğunu söyledi. projeleri anlatan Güleç, “Irak’ın Erbil şehrinde fabrikanın binasını yaparak iş akışını ve makine montajları dahil fabrika kurduk. Bunun yanında ikinci bir fabrika Musul şehrinde mevcut. Ancak bu fabrika Musul’un içinde bulunduğu karışıklık durumundan etkilenerek üretimi durdurmak zorunda kaldık. Bunlardan başka Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan gibi ülkelere de ihracatlarımız oluyor” dedi.