Maltepe Piazza AVM açıldı

Maltepe Piazza AVM açıldı

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin "kesintisiz yaşam" felsefesiyle tasarladığı Maltepe Piazza AVM açıldı- Alışveriş merkezinde 60 bin metrekare kiralanabilir alan ve 850 metrekarelik çocuk oyun alanı, 205 mağaza, 9 sinema salonu, 35 kafe/restoran ve bin

İSTANBUL (AA) - Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin "kesintisiz yaşam" felsefesiyle tasarladığı Maltepe Piazza AVM, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Rönesans Gayrimenkul'den yapılan açıklamaya göre, Anadolu yakasının en yeni ve en kesintisiz yaşam merkezi olarak öne çıkması beklenen Maltepe Piazza AVM'nin açılışı Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak'ın katılımıyla gerçekleşti.

Yılda 14 milyon ziyaretçiyi ağırlaması hedeflenen Maltepe Piazza AVM, Anadolu yakasının en merkezi lokasyonlarından Maltepe'de konumlanıyor.

Doğaya saygılı yapısı, enerjik, huzurlu ortamı, alışveriş merkezine direkt metro bağlantısı ve dünya markalarına ait mağaza karması ile hizmet veren alışveriş merkezinde 60 bin metrekare kiralanabilir alan ve 850 metrekarelik çocuk oyun alanı, 205 mağaza, 9 sinema salonu, 35 kafe/restoran, motosiklet ve bisiklet için özel park alanlarının yer aldığı bin 250 araçlık otopark bulunuyor.

E-5 hattı üzerindeki merkezi lokasyonu ve direkt metro hattı bağlantısı üzerinden özel geçiş yollarıyla projelendirilen Maltepe Piazza AVM, kolay ulaşılabilir olma özelliği ile şehrin cazibe merkezleri arasında yer alıyor. Perakende sektörüne hatırı sayılır bir istihdam sağlayan, gayrimenkul ve emlak alanında Maltepe hattına değer katan, sunduğu avantajlarla var olduğu bölgenin yaşam kalitesini artıran merkez, yeni projeleri ve yatırımları da tetikleyen konumuyla alanında önemli bir yere sahip.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :