Maliye Bakanı Ağbal Mersin'de

Maliye Bakanı Ağbal Mersin'de

Tarsus ilçesinde esnafı ziyaret eden Ağbal, girdiği bir kasapta, 40 lira olduğunu öğrendiği et fiyatını yüksek buldu ve 35 liradan satılması gerektiği uyarısında bulundu- Bakan Ağbal:"İnşallah hükümet olarak hem Tarsus'un, hem Mersin'in büyümesi ve kalkın

MERSİN (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, "İnşallah hükümet olarak hem Tarsus'un, hem Mersin'in büyümesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız. Yatırımları daha da arttıracağız." dedi.

Ağbal, Tarsus ilçesi Atatürk Bulvarı'nda kendisini karşılayan çok sayıda vatandaşla tek tek selamlaştı.

Vatandaşlarla sohbet edip zaman zaman fotoğraf çektiren Naci Ağbal, daha sonra bulvardaki bakkal, manav, kasap, berber, mobilyacı, konfeksiyoncu gibi dükkanlara girerek esnafla görüştü.

Vatandaşlardan 16 Nisan'daki halk oylamasında kendilerine destek vermesini isteyen Ağbal, girdiği bir kasapta, 40 lira olduğunu öğrendiği et fiyatını yüksek buldu ve 35 liradan satılması gerektiğini belirtti.

Esnafın sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Bakan Ağbal, daha sonra bir berber dükkanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Tarsus insanının enerjik olduğunu söyledi.

Burada güzel bir şehirleşme ve sanayileşme potansiyeli olduğunu ifade eden Ağbal, şunları kaydetti:

"Mersinliler ticareti çok iyi biliyor. Mersin'in ufku çok geniş. Ufku Türkiye sınırlarını aşmış, gerçekten Türkiye'nin dünyaya açılan noktası. Müthiş bir enerji var. İnşallah hükümet olarak hem Tarsus'un, hem Mersin'in büyümesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız. Yatırımları daha da arttıracağız."

Daha sonra ziyaretlerine devam eden Naci Ağbal, sigara içerken gördüğü bazı vatandaşlara bu kötü alışkanlıklarını bırakmaları yönünde de öneride bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :