Malatya'da esnafın gizemli 'deprem korkusu' neye yol açtı

Malatya'da esnafın gizemli 'deprem korkusu' neye yol açtı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 62 yaşındaki bir esnaf oğlu tarafından işyerinde ölü olarak bulundu.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 62 yaşındaki bir esnaf oğlu tarafından işyerinde ölü olarak bulundu. Şahsın yanında "Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum" notu bulunurken, ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olay, 15.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde Matbaacı sokakta bulunan işyerine gelen Yahya Ö.'den bir süre haber alamayan oğlu daha sonra babasına ait işyerine geldiğinde Yahya Ö.'yü tavana iple asılı halde buldu.

OLAY YERİNDE ŞÜPHELİ NOT

Çevredekilerin yardımıyla şahıs bulunduğu yerden indirilirken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın yanında "Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum" notu bulunurken ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin incelemesinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.