Maksut Taşkıran: Galibiyetleri haketmiştik

Maksut Taşkıran: Galibiyetleri haketmiştik

2018-2019 Futbol Sezonuna 3 beraberlikle başlayan Anadolu Selçukspor’da futbolculardan Maksut Taşkıran, 3 maçta da galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

 

 

Sezonun ilk galibiyetini Sivas deplasmanında almak istediklerini kaydeden Maksut Taşkıran, “Üç haftadır galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Çalışmalarımızın hepsi galibiyet üzerine. İnşallah hafta sonunda bir galibiyet serisi başlatmayı istiyoruz, bunun için çok çalışacağız” diye konuştu.

İYİ OYNADIK

Geride kalan üç haftada iyi maçlar oynadıklarını ifade eden Taşkıran, şöyle devam ett: “ Oynadığımız her maçta iyi mücadele ettik. Herkesin bildiği gibi biz yeni bir takımız. Yeni kurulan bir ekibiz. 21 yaş ortalaması ile ligin en genç takımıyız. Çok genciz. Belki de kazanamayışımızın sebebi tecrübesizlik olabilir. Buda hemen olmuyor, bunun için bize zaman gerekebilir. Önemli rakiplere karşı çok önemli mücadeleler verdik. İyi takımlar karşısında aldığımız sonuçlar küçümsenmemeli. İlk maçta son dakikada galibiyeti kaçırdık. İkinci maçta son dakikada puan alan taraf biz olduk. İnşallah önümüzdeki hafta Sivas deplasmanında alacağımız galibiyetle sezonun ilk 3 puanına ulaşmak istiyoruz. Bu sezonun bizim için ikinci deplasman olacak. Amacımız kazanmak. Üç haftadır galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Biz de üç puan almayı çok istiyoruz. Çalışmalarımızın hepsi galibiyet üzerine. İnşallah hafta sonunda bir galibiyet serisi başlatmayı istiyoruz, bunun için çok çalışacağız.”

GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Bir sezon aradan sonra takıma geri döndüğü içinde çok  mutlu olduğunu ifade eden Maksut Taşkıran, “Geçtiğimiz sezon Altay’da forma giydim ve orada şampiyonluk yaşadım. Tekrar buraya gelmemin sebebi burada iyi bir performans sergileyip Atiker Konyaspor’a dönmek. Bunu başarmak, orada kalıcı olmak istiyorum. O yüzden buraya geldim, bu seneki hedefim sezon sonunda Konyaspor’a gitmek olacak. Bunun  yanı sıra takım arkadaşlarımla birlikte takımımızı yukarılara taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Spor