Makedonya'da iki Türk vatandaşının ölü bulunması

Makedonya'da iki Türk vatandaşının ölü bulunması

Üsküp'te evde öldürülmüş bulunan kadın ile oğlunun cenazeleri Bursa'da defnedildi

BURSA (AA) - Makedonya'nın başkenti Üsküp'te, 28 Temmuz'da evde başlarından silahla vurularak ölü bulunan kadın ile oğlunun cenazeleri, Bursa'da toprağa verildi.

Gülçin Erçoban (52) ve oğlu Samet Selçuk'un (29) cenazeleri, yakınları tarafından Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesine getirildi. 

Aile, yakınlar ve vatandaşların katılımıyla Panayır Mahallesi'ndeki Panayır Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Erçoban ve Selçuk'un cenazeleri mahalle mezarlığında defnedildi.

Gülçin Erçoban'ın kardeşi Habip Erçoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın nasıl meydana geldiğine ilişkin kendilerine henüz bilgi verilmediğini söyledi.

Olayı basından öğrendiklerini belirten Erçoban, "Büyükelçiliklerimiz olsun konsolosluklarımız olsun, hepsi yardımcı oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de bize çok yardımcı oldu. Üzgünüz, canımız yandı. Evladımız yandı, çocuğumuz yandı. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Makedonya'nın bu olayı çözeceğine inanıyoruz" diye konuştu. 

Bursa'dan Üsküp'e giden Gülçin Erçoban ve Samet Selçuk, 28 Temmuz'da, Kozle 3 Mahallesi'ndeki bir evde başlarından silahla vurularak öldürülmüş bulunmuştu. Polis ve savcılık, olayın açıklığa kavuşturulması için geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı