Mahlangu: Mutluyuz

Mahlangu: Mutluyuz

Mahlangu, Fenerbahçe karşısında maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını söylerken, son ana kadar iyi mücadele ettiklerini ve puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

 

Torku Konyaspor'a devre arasında transfer olan ve ilk 11'de çıktığı ilk lig maçında gol atan  May Siphiwe Mahlangu, Fenerbahçe karşısında maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını söylerken, son ana kadar iyi mücadele ettiklerini ve puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Torku Konyaspor'un Fenerbahçeyle 1-1 berabere kaldığı maçta  8.dakikadaki golünü atan Güney Afrikalı oyuncusu May Siphiwe Mahlangu, maç sonu yaptığı açıklamada, "Gerçekten muhteşem bir atmosferde ve harika bir taraftar topluluğu önünde maç oynadık. Bunun için stadyuma gelen ve bize destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maça iyi başladık ve golü de bularak öne geçtik. Ondan sonra ikinci golü bulabilsek maç bizim adımıza daha farklı olabilirdi. Ama bunu başaramadık. İkinci devre rakip beraberlik golünü buldu. Sonrasında bizim adımıza önemli olan skoru koruyabilmekti. Bunu başardık. İlk yarısını iyi oynadığımız maçta puan aldığımız için mutluyuz. Benim açımdan da ilk golümü attığım maç olduğu için bu mutluluğum daha da arttı. Umarım kalan haftalarda daha iyi oynayarak ve başarılı sonuçlar alırız. Buna inanıyoruz" dedi.