"Maddi sorunları çözersek play-off sürpriz olmaz"

"Maddi sorunları çözersek play-off sürpriz olmaz"

Torku Konyaspor'un başkanı Faydasıçok:- "İyi bir kadroya sahibiz. Maddi sorunları çözersek play-off'a kalmak sürpriz olmaz"- "Maddi anlamda şehirden ve bürokratlarımızdan destek bekliyoruz"

KONYA (AA) - MUHAMMED BOZTEPE - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un başkanı Hakan Faydasıçok, iyi bir kadroya sahip olduklarını, maddi sorunları çözmeleri halinde play-off gitmelerinin sürpriz olmayacağını söyledi.

Faydasıçok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısında 6 maçtan galip ayrıldıklarını ifade etti.

İlk yarıda rakip olarak gördükleri takımlardan daha fazla galibiyetleri olduğunu belirten Faydasıçok, "10-11 galibiyetin ligde kalmak için yeterli olacağını düşünüyoruz. İkinci yarı 4-5 galibiyet almak için uğraşacağız. İyi bir kadroya sahibiz. Maddi sorunları çözersek, play-off'a kalmak sürpriz olmaz" dedi.

Faydasıçok, kulüp olarak maddi problemlerinin olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"En önemli sıkıntı o aslında. Yönetim olarak, takımımıza elimizden gelen maddi-manevi gerekli desteği veriyoruz. Şehrimizin büyüklerinden beklentilerimiz var. İnşallah maddi anlamdaki problemleri çözersek, kadromuza güveniyoruz. Yeter ki maddi sıkıntı çekmeyelim. Bu takım neden play-off oynamasın? Burada oynayan sporcuların hepsi profesyonel. Bu insanları maddi anlamda mağdur etmememiz gerekiyor. Gerekli çalışmalar yapıyoruz. İnşallah çalışmalarımız boşa çıkmaz. Maddi anlamda şehirden ve bürokratlarımızdan destek bekliyoruz. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz. Olumsuz bir şeyin olmayacağını düşünüyoruz."

- "Play-off oynamayı biz de arzu ediyoruz"

Kulüp başkan yardımcısı Kerem Öten de enteresan bir ilk yarı geçirdiklerini, sürpriz galibiyetler aldıklarını dile getirdi.

Ligde kalabilmeleri için en az 10 galibiyetleri olması gerektiğine dikkati çeken Öten, şunları kaydetti:

"Ligdeki takımlar kadrolarına takviye yaptı. Rakip olarak gördüğümüz takımlar, alt sıralardan kurtulmak için çabalıyor. Tehlikeli hattın dışında yer almak için uğraşıyorlar. Bizim de ilk hedefimiz alt sıralardan kurtulmak. Takımlar arasında 1-2 galibiyet fark var. Alınan 1 galibiyet takımları farklı noktalara getiriyor. Biz de her maça final gibi hazırlanmak istiyoruz. Alacağımız galibiyetlerle play-off oynamayı biz de arzu ediyoruz. İçeride ve dışarıda oynayacağımız her maç zorlu. İnşallah bir an önce yukarı doğru çıkarız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :