Maddi sıkıntı  Akşehirspor'u dağıttı!

Maddi sıkıntı Akşehirspor'u dağıttı!

Akşehirspor'da futbolcuların alacaklarının ödenmemesi verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine futbolcular ilçeyi terk etti.

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Akşehirspor’da yaşanan maddi sıkıntıların had safhaya geldiği belirtiliyor. Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların alacaklarının ödenmemesi verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine futbolcular ilçeyi terk etti.


Bu hafta grup sonuncusu Akıncılarspor’u konuk eden Kırmızı-beyazlılar gençlerden ve U 19 takımından takviyelerle oluşturulan kadroyla çıktığı maçta grupta son sıradaki Akıncılar’dan 8 gol birden yendi. Akşehir Nasreddin Hoca Stadı’nda oynan maçta rakibine 8-1 yenilen kırmızı-beyazlılarda önümüzdeki günlerde ne olacağı merak ediliyor.

Futbolcular 6 aydır alacaklarını alamadıklarını iddia ederken Akşehirspor yönetimi ise futbolcuların sadece prim alacaklarının olduğunu belediyeden destek alamadıkları için ödeme yapılamadığını duyurdu. Akşehirspor yönetimi daha önce yaptığı açıklamada Akşehir Belediyesi’nin bundan sonra takıma destek vermeyeceğini, takımın artık kendi ayakları üzerinde duracağını bu yüzden taraftarların ve ilçe halkının takıma destek vermesi gerektiği açıklamasını yapmıştı.