"Madagascar Live" ilk kez Türkiye'ye geliyor

"Madagascar Live" ilk kez Türkiye'ye geliyor

İSTANBUL (AA) - Animasyon filmi Madagascar'ın canlı sahne gösterisi Madagascar Live, ilk kez Türkiye'ye geliyor.Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Madagascar filminin sevilen karakterleri,...

İSTANBUL (AA) - Animasyon filmi Madagascar'ın canlı sahne gösterisi Madagascar Live, ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Madagascar filminin sevilen karakterleri, orijinal film senaryosundan ilham alınarak hazırlanan tiyatro gösterisiyle, 23-24 ve 25 Ocak'ta Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde, 30-31 Ocak ile 1 Şubat'ta İstanbul'da Ülker Sports Arena'da, 6-7 ve 8 Şubat tarihlerinde ise Congresium Ankara'da çocuklarla bir araya gelecek. 

İstanbul Entertaintment Group ve Stage Entertainment tarafından Türkiye'ye getirilen gösteri, Madagascar'ın haylaz karakterlerinin serüvenini, eğlenceli hikaye anlatımı, dans ve müzikle birleştirerek görsel bir şölene dönüştürecek.

Toplam 25 karakterin sahne alacağı gösteri aslan Alex, zebra Marty, zürafa Melman ve su aygırı Gloria'nın New York Hayvanat Bahçesi'nden, Kral Julien'in çılgın Madagascar dünyasına uzanan kaçış serüvenini konu alıyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı