Maçının ardından

Maçının ardından

Manchester City Teknik Direktörü Pellegrini: "Futbol 90 dakika ve her anında yüksek konsantrasyonla oynamak lazım, CSKA Moskova kötü olduğumuz dakikalarda bizi cezalandırdı"

MOSKOVA (AA) - Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde almaları gereken 9 puan olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu üçüncü maçında, CSKA Moskova ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplanısında konuşan Pellegrini, puan kaybına bahane bulmak istemediklerini belirterek, "Hava şartları iki takım için de eşitti. Yemememiz gereken iki gol yedik" dedi.

Pellegrini, hakemler hakkında yorum yapmak istemediğini ifade ederek, "İlk yarının sonunda 2-0 öndeydik ve oyunun kontrolü bizdeydi. CSKA Moskova ilk golü bulduktan sonra baskısını artırdı. Penaltı pozisyonunu yorumsuz bırakıyorum. Hakem başta olmak üzere diğer saha dışı faktörler hakkında konuşmak istemiyorum. Seyircisiz bir maçta tribünde çok fazla seyirci olması konusu UEFA'nın değerlendireceği bir durum" diye konuştu. 

CSKA Moskova karşısında kazanmaya çok yakın olduklarını kaydeden Pellegrini, "Oyunda kötü oynamaya başladığımız dönemlerde CSKA Moskova'nın kendine güveni geldi. Futbol 90 dakika ve her anında yüksek konsantrasyonla oynamak lazım, CSKA Moskova kötü olduğumuz dakikalarda bizi cezalandırdı" diyerek sözlerini tamamladı. 

CSKA Moskova Teknik Direktörü Leonid Slutski ise skordan memnun olduklarını dile getirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı