Maçın ardından

Maçın ardından

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:- "Şu anda lideriz. Tabii ki kolay olmayacak ama çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Kazandığımız için mutluyuz"- Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar:- "Buraya gelirken puan veya puanlar almak istiyorduk ama olm


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Manisaspor'u 3-1 yenen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buz, bu tür müsabakaların zorlu geçtiğini ifade etti.

Sahada istediklerini tam yansıtamadıklarını ama rakibin açıldığı anları değerlendirdikleri aktaran Buz, "Rakibi tebrik ediyoruz ama biz kazandık. Şu anda lideriz. Tabii ki kolay olmayacak ama çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Kazandığımız için mutluyuz." diye konuştu.


- Manisaspor cephesi


Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise Yeni Malatyaspor'u tebrik ederek, güzel bir karşılaşma olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın zorluğunun bilincinde olduklarını kaydeden Karafırtınalar, "Hafta içi bazı olumsuzlar yaşadık. Buraya gelirken puan veya puanlar almak istiyorduk ama olmadı. Fiziksel açıdan sıkıntımız yok ama en kısa zamanda mental anlamda da düzelip, yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :