Maçın ardından

Maçın ardından

- Feyenoordlu futbolcu Bilal Başaçıkoğlu:"İlk yarı çok zor geçti. Fenerbahçe baskı kurdu. Bunun sonucunda pozisyon bulamadık. İkinci yarıda birkaç iyi pozisyon yakaladık"- "Hedefim A Milli Takım'a geçmek. Kendimi göstermek için bugünkü maç önemliydi. Beni


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Feyenoord'un Türk futbolcusu Bilal Başaçıkoğlu, ilk yarıda kötü oynadıklarını, ikinci yarıda ise birkaç pozisyon bulduklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda yapılan maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Bilal, "İlk yarı çok zor geçti. Fenerbahçe baskı kurdu. Bunun sonucunda pozisyon bulamadık. İkinci yarıda birkaç iyi pozisyon yakaladık. Bir topumuz çizgiden çıktı." diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarının önemli bir itici güç olduğunu belirten 21 yaşındaki futbolcu, "Bizim taraftarımız da çok iyi. Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı ve Spor Toto Süper Lig'i izliyorum. Bana hep taraftarları sordular. Bugünkü maçta bu belli oldu. Stat dolu olmamasına rağmen baya ses çıkıyordu." ifadelerini kullandı.

Bilal Başaçıkoğlu, Türkiye 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giydiğini hatırlatarak, "Şu an 21 yaş altı takımında oynuyorum. Abdullah Ercan hocam bana çok yardımcı oluyor. Bir hafta sonra Hollanda'ya karşı maça çıkacağız. Hedefim A Milli Takım'a geçmek. Kendimi göstermek için bugünkü maç önemliydi. Benim için iyi bir şanstı. Bence iyi bir performans gösterdim. İnşallah Fatih hoca beni de çağırır." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'de hangi takımı tuttuğu sorulan Bilal, "Arkadaşlarımın çoğu Fenerbahçeli. Yarısı da Galatasaraylı. İkisini de takip ediyorum. İkisi de büyük takım." şeklinde konuştu.

Türkiye'den herhangi bir transfer teklifi almadığını vurgulayan genç oyuncu, "Hiç transfer teklifi almadım. Teklif gelsin ondan sonra düşünürüz." açıklamasında bulundu.

Gruptaki şanslarını da değerlendiren Bilal Başaçıkoğlu, "Manchester United'ı evimizde yendik. Bizim için çok iyi bir galibiyetti. Fenerbahçe, bizim sahamıza gelecek. Bizim taraftarımız da çok etkili. İki maç yaptık ve 4 karşılaşma daha var. Henüz belli bir şey yok ama Manchester'ı yenmemiz bizim için bir avantaj. İnşallah gruptan çıkarız." diyerek sözlerini tamamladı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :