Maçın ardından

Maçın ardından

Gaziantepsporlu futbolcu Hürriyet Güçer:- "Bir puan alsaydık, ekstra olacaktı"


İSTANBUL (AA) - Gaziantepsporlu futbolcu Hürriyet Güçer, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3- 0 mağlup oldukları maça iyi başlamalarına rağmen mağlup olduklarını söyledi.

Hürriyet, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın başında bir teknik direktörün de bulunmadığına dikkati çekerek, "Aslında kendi çabamızla geldik. Bir puan alsaydık, ekstra olacaktı." dedi.

Lig sıralamasında geride olan rakiplerinin kazandığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Bizim için hayati bir duruma gelindi. Gaziantepspor'u en kısa sürede üst sıralara taşımayı istiyoruz. Alttaki takımlar kazandığı sürece kötü durum oluşuyor. Fenerbahçe ile oynamamız dezavantajdı. Çünkü rakibimiz şampiyonluk yarışı veriyor. Gelecek hafta hayati bir maça çıkacağız ve kazanmamız lazım." diye konuştu.

Fenerbahçe'ye karşı yıllarca oynadığı hatırlatılarak, sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Alex'in mi yoksa Robin Van Persie ile Nani ikilisinin mi kendisini zorladığı sorusu üzerine Hürriyet Güçer, "Yabancı oyuncu olarak en iyisinin Alex olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe bize karşı takım halinde çok iyi oynadı. Etkili isimleri vardı." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :