Maçın ardından

Maçın ardından

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:- "2-0'dan sonra rahat kazanabileceğimiz bir maç, berabere bitti"

İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldıkları maçta, 2-0 öne geçtikten sonra rahat kazanabilecekleri bir mücadelenin berabere bittiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, siyah-beyazlı ekiple özel bir günde güzel bir maç yaptıklarını belirterek, "Planımız, özellikle Beşiktaş'ın oyun kurgusunda Atiba Hutchinson'la olan bağlantısını kesmekti" dedi.

Avcı, ilk 30 dakikada oyunun içinde çok doğru baskılar yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"30 ile 45. dakikalar arası savunmadan hücuma geçişlerde yaptığımız top kayıpları, rakibimizin bize baskı kurmasını sağladı. İlk devre biterken gol yiyebilirdik. İkinci yarıda ikinci golü bulduk. Yediğimiz gollerle bir alakası yok ama Emre Belözoğlu'nun bir hastalığı vardı. Sabah saatlerinde serum yemişti. O yüzden oyundan almak zorunda kaldık. 2-0'dan sonra rahat kazanabileceğimiz maç, berabere bitti. Karşılaşmadan üç puan alsaydık başka bir boyuta geçecektik."

Siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelik tezahüratlarıyla ilgili soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Bu slogan bir süredir var. Beşiktaş'ta sevdiğim oyuncular var, beraber çalıştığım iyi oyuncular var. Yöneticilerini tanıyorum. Beşiktaş Kulübü'nü çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Beşiktaş'tan teklif alıp almadığı sorusunu ise "Beşiktaş'ın hocası benim eski hocam. Böyle isimler çok dolaştı. O zaman da teklif yoktu, şu anda da yok" şeklinde yanıtladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :