Maçın ardından

Maçın ardından

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Marcelo:- "Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Bunda katkım olduysa ne mutlu. Beşiktaş kariyerime iyi bir başlangıç yapmış oldum"- "Rhodolfo için çok üzgünüm. Bizim için çok değerli, takıma yüksek katkı yapan bir oyuncu. Um


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo Guedes, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0 yendikleri maçta, aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıktığını hatırlatarak, "Öncelikle takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve taraftarlara teşekkür ediyorum. İlk maçımda bana çok yardımcı oldular ve işimi kolaylaştırdılar" dedi.

Marcelo, Beşiktaş kariyerine galibiyetle başladığına vurgu yaparak, "Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Bunda katkım olduysa ne mutlu. Beşiktaş kariyerime iyi bir başlangıç yapmış oldum" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Luiz Rhodolfo'yla ilgili bir soru üzerine ise 28 yaşındaki futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Rhodolfo için çok üzgünüm. Bizim için çok değerli, takıma yüksek katkı yapan bir oyuncu. Sakatlıklar da futbolun bir parçası. Umarım iyileşme süreci çok iyi bir şekilde ilerleyecek ve en kısa zamanda aramıza dönecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :