Maçın ardından

Maçın ardından

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Futbolcularımı gönülden tebrik ediyorum. Her maçta verebileceklerinin maksimumunu vermeye çalışıyorlar"- Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri: "Pozisyon vermeden mağlup oluyoruz"


ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, sahalarında Giresunspor'u 1-0 yendikleri karşılaşmaya ilişkin, futbolcularını gönülden tebrik ettiğini söyledi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç fazlasıyla liderliğe yükseldiklerini, en azından yarın oynanacak maçlara kadar bunun keyfini çıkarmak istediklerini belirtti.

Genel olarak iyi futbol oynadıklarını ifade eden İpekoğlu, "Futbolcularımı gönülden tebrik ediyorum. Her maçta verebileceklerinin maksimumunu vermeye çalışıyorlar" diye konuştu.

İpekoğlu, oyuncularının da üst sıraları hedeflediğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yakup'u oyuna aldıktan sonra hava toplarında avantajı yakalamayı düşünüyorduk ve bunda da başarılı olduk. Duran toplara ise antrenmanda çalışıyoruz. Bu anlamda çalışmalar da yaptık. Maçta maalesef zaman zaman topla buluşmamız mümkün olmadı. Topla buluşabilsek gol atabilecek oyuncularımız da var. İnşallah bundan sonraki maçlarda değerlendiririz. Ama genel olarak gerçekten futbolcularımın performansı saygı görecek bir performans. Özellikle yürekten oynamaları sevindirici."


- Giresunspor cephesi


Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise karşılaşmanın çeşitli dakikalarında net pozisyonlara girdiklerini, baskılı oynadıklarını dile getirdi.

"Pozisyon vermeden mağlup oluyoruz" diyen Sözeri, futbolun doğrularını yapan bir takım olduklarını ancak yenildiklerini belirtti.

Sözeri, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini aktararak, şöyle konuştu:

"Artık adını koyamadığımız bir şey var. Adanaspor'u tebrik ediyoruz. Önümüzdeki haftadaki maça bakacağız. Bunun bir son bulmasını istiyoruz. Maçın başında futbolcumuz Abwo'nun girdiği pozisyon eğer penaltıysa, mağlup olmak kaçınılmazdı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :