Maçın ardından

Maçın ardından

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:- "Kalecimiz yere dahi yatmadan 2-0 mağlup olduk"- "Bu sonuçla Galatasaray rahatladı. Hamza hoca adına mutluyum"

İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yaptıkları Galatasaray maçında oyunun kendi kontrollerinde olmasına rağmen 2-0 yenildiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, maçın teknik analizine fazla girmeyeceğini belirterek, "Kontrol bizim elimizdeydi. İlk yarıda fazla üretken değildik ama pozisyon da vermedik. İkinci yarıda da oyun bizim lehimize akıyordu. Ona göre de hamleler yaptık. Ancak kalecimiz yere dahi yatmadan 2-0 mağlup olduk" diye konuştu.

Mağlubiyetten dolayı üzün olduklarını ancak takımının sergilediği futbolun kendisini memnun ettiğini aktaran Avcı, "Ortaya konan oyun bizim adımıza güzeldi. Daha da gelişen bir futbol vardı. Oyun kontrolümüze geçmişti. Bazen basit top kayıpları yaptık, bazen de fırsatları değerlendiremedik. Bugün kazansaydık, üst sıralara daha da yaklaşacaktık" ifadelerini kullandı.

 

- "Hamza hoca adına mutluyum"

 

"Bu sonuçla Galatasaray rahatladı. Hamza hoca adına mutluyum. Umarım daha sağlıklı görevine devam eder" diyen Avcı, şöyle devam etti:

"Maçta hakem hatası da olabilir. Hakemlerle ilgili konuşmadım, bugün de konuşmayacağım. Konuşulacak şeyler varsa sizler konuşursunuz zaten. Tek söyleyeceğim, dördüncü hakemlerin beden dillerine ve ses tonlarına dikkat etmeleri gerektiği. Yoksa ben de ona göre davranacağım."

Avcı, Deniz Çoban'ın hakemliği bırakması ve son dönemde hakem hatalarının gündeme sık gelmesiyle ilgili soruya, "Futbol hatalar oyunu. Biraz saygı göstermek gerekiyor. Deniz Çoban da bugünkü hakem de bizim" cevabını verdi. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı