Maçın ardından

Maçın ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Özkeş:

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, PTT 1. Lİgde sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilmelerine ilişkin, "Bir maç kaybettik ilerleyen haftalarda daha iyi duruma gelmek için mücadele vereceğiz" dedi

Özkeş, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Genç oyunculardan kurulu takım olmanın dezavantajını yaşadıklarını anlatan Özkeş, şunları kaydetti:

"İlk yarıyı 1-0 önde bitirmemize rağmen, deneyimin tecrübenin önemi ortaya çıktı. İkinci yarıya başlar başlamaz daha 1 dakika olmadan beraberlik golünü yedik. O şoku üzerimizden atamadan ikinci golü kalemizde gördük. Rakip eksik kalmasına rağmen deneyimle kazanmayı bildi. Oyuncularımız baskıyı kaldıramadı, panik yaptılar. Tecrübe bir kez daha ön plana çıktı."

Gençlere yatırım yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Özkeş, "Bir maç kaybettik ilerleyen haftalarda daha iyi duruma gelmek için mücadele vereceğiz. Bu genç oyuncuları kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" değerlendirmesini yaptı.

 

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise deplasmanda alınan 3 puanın önemine değindi.

Mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutlayan Kutlu, "İyi başladığımız bir maçtı. Deplasmanda oynamamıza rağmen oyun üstünlüğü tamamen bizdeydi. Biz gol atmayı beklerken yaptığımız bir hata ne yazık ki golle sonuçlandı. Golden sonra takımım yine oyun üstünlüğünü eline aldı. İlk yarıda girdiğimiz gol pozisyonları vardı ama değerlendiremedik" diye konuştu.

Haklı bir galibiyete imza attıklarına dikkati çeken Kutlu, "İkinci yarıya çok iyi başladık, golle moral motivasyonumuz yerine geldi. Sonra 10 kişi kaldık ama yine de rakibimize pozisyon vermedik. İkinci gol direncimizi artırdı. Oyunun son bölümünde iyi savunma yaptık ve skoru korumayı bildik" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı