Maçın ardından

Maçın ardından

1461 Trabzon Teknik Direktörü Akbayrak:

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Altınordu'yu 1-0 mağlup eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Sebahattin Akbayrak, "Takım olabilme yolunda iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

Akbayrak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Yeni Malatyaspor karşısında, rakipleri cezalı olduğu için seyircisiz oynadıklarını, Altınordu karşısında da seyirciden yoksun bir maça çıktıklarını kaydetti. 

Maça istedikleri gibi başladıklarını ifade eden Akbayrak, "İlk yarı gol de bulduk. Oyuncularımız çok güzel mücadele ettiler. Özellikle 61. dakikadan sonra eksik kaldığımız için stratejimizi, taktiğimizi ona göre değiştirmek zorunda kaldık. Aslında çok değiştirmedik, yine savunma futbolu oynadık. Organizasyonlardan daha çok savunmada rakibi kaleden uzakta tutmaya çalıştık. Bunda başarılı olduk" diye konuştu. 

 

- Altınordu cephesi

 

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise maça iyi hazırlandıklarını ancak rakibin iyi savunmasının kendilerini zora soktuğunu dile getirdi. 

Eroğlu, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Gol yedik, ondan sonra oyun anlamında tepkimiz oldu aslında. Tek kale oynadık ve zaman zaman kontra ataklarla geldiler. Son iki haftada özellikle baskılı oynuyoruz, girdiğimiz çok net gol pozisyonları var, bir türlü değerlendiremedik. Üç maçta 1 puan aldık, bu bizim için kötü. İyi bir takımız ve en kısa zamanda toparlanacağız. Eksiklerimiz gol bölgelerinde, skora daha çok gitmemiz gerekiyor. Bugün ikinci yarı çok istedik. Tempoyu arttırmak istediğimiz dakikalarda oyun hep durdu." 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı