Maçın Ardından

Maçın Ardından

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:"Oyuncularım yolumuzda emin adımlar attığımızı gösterdi"- Karşıyaka Teknik Direktörü Umut:"Bundan sonra Karşıyaka Kulübü'nün yapacağı tek şey, seneye genç oyuncuları hazırlamak olacaktır"

ANTALYA (AA) -  PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 5-1 yenen Albimo Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, oyuncularının güzel goller atıp, farklı bir galibiyet alarak hedeflerine doğru emin adımlar attıklarını gösterdiklerini söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için çok önemli bir maça çıktıklarına dikkati çekerek, "Önemli olan 3 puanı almaktı ama farklı kazandık. Oyuncularım bugün çok güzel goller atarak ve farklı galip gelerek yolumuzda emin adımlar attığımızı gösterdiler" diye konuştu.

Karşılaşmada farklı galip geldiklerini ancak yedikleri golü ise kendilerine yakıştıramadığını dile getiren Kalpar, "Böyle bir gol yediğimiz için çok üzüldüm. Cepheden, duran toptan böyle gol yememeliyiz. Bu sıkıntıyı aşmamız lazım. Oyuncularımın da o ciddiyet içerisinde gol yememe adına mücadele etmesi lazım. İkili averajda bir takımla eşit duruma gelebiliriz, genel sıralamada inşallah bu bir gol bize zarar vermez" ifadelerini kullandı.

 

- Karşıyaka cephesi

 

Karşıyaka Teknik Direktörü Recep Umut ise oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, "İlk 15 dakika çok iyi oynadık. İyi paslaştık sahayı iyi kullandık. Rakibin sahasında oynamaya çalıştık. Tabii ki bu çocukların dirençleri bir yere kadar. O da işte görüyorsunuz bir gol yiyorsun ve ondan sonra çözülüyorsun" diye konuştu.

Maçın sonucunun daha önce oluşan birikimlerden kaynaklandığını dile getiren Umut, oyuncularına kızamadığını, çünkü bundan önceki maçlarda da aynı şekilde sonuçlar alındığını hatırlattı.

Önemli bir maça çıktıklarını vurgulayan Umut, "Bugünkü maç play-off için son şansımızdı. Onu da çok iyi değerlendiremedik. Bundan sonra Karşıyaka Kulübü'nün yapacağı tek şey, seneye genç oyuncuları hazırlamak olacaktır" değerlendirmesinde bulundu. 

Kaynak:Haber Kaynağı